Fotos antigues de Sant Llorenç des Cardassar

En Rafel Duran ha crat una nova pàgina a fecebook “Fotos antigues de Sant Llorenç des Cardassar”. Una pàgina oberta on, tothom que vulgui pot fer les seves aportacions (de moment anteriors als anys 80)

La seva acollida ha resultat espectacular, en pocs dies ha arribat al centenar d’amistats. Entre d’altres Joan Llull i Antoni Nadal ja han fet aportacions.

En Rafel es nodreix de diversos arxius particulars i també de l’Arxiu de la Biblioteca Municipal on hi ha dipositada una còpia de les fotografies recollides fonamentalment  per Llorenç Febrer i Maria Bel Pont, a l’any 1987 amb motiu de la primera “Exposició” que, amb peus de foto de Guillem Pont restà oberta “sa Rectoria” del 11 al 22 d’abril.

 

2 pensaments a “Fotos antigues de Sant Llorenç des Cardassar

  1. Retroenllaç: Els deu articles més llegits de l’any 2012 | card.cat

  2. Aquest grup el crea ne ” Cataline monite ” devers l’any 1951, es primer de l’esquerra de le primere file som en Gaspar Femenies Surede. Cade vegade que le mir m’agafe un poc de emoció perque mols de amics y amigues ya no i son.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.