Notes d’humor

Fa temps em va arribar un vídeo (de només un minut de duració)  del president Bauzá que em va fer riure per l’espontaneïtat i la comicitat de la situació.

Tots coneixem les poques ganes que tenia el PP d’impulsar el carril-bici per Palma ideat per la socialista Aina Calvo (que, per cert, a un programa d’humor la batiaren amb molta gràcia com Sor Bicicleta). Per això, veure en aquest vídeo un usuari del carril-bici enfrontar-se al president així en directe i espontàniament, mentre era gravat per una càmera, té la seva gràcia. Ningú lleva que l’increpador sigui un poc mal educat amb la manera com es dirigeix a Bauzá (no perquè sigui el president, sinó perquè les formes sempre s’han de guardar, sigui qui sigui qui tenguis al davant), però tampoc l’insulta directament ni l’agradeix (o sí; aquí en Serafí i sa Libèl·lula, autèntics especialistes en això de discernir el que és i el que no és violència, potser ens en puguin donar un cop de mà), per la qual cosa crec que ens ho podem prendre amb humor i riure una estona.

Sobretot cal destacar la rapidesa de la situació i com reacciona ipso facto  el ciclista davant la presència de Bauzá, sense pensar-s’ho dos cops (aquest homes estava relament indignat). També és bona  la resposta resignada del president (com tot polític, sap ben bé que hi ha càmeres al voltant que el graven i sap guardar la compostura) i, finalment, vull destacar les pintes del ciclista, que així com va vestit realment pareix tret d’un còmic de Mortadelo y Filemón.

Però jutjau-ho vosaltres mateixos a partir del vídeo:

 

PD: Per cert, quanta gent actualment (amb la crisi que vivim i les retallades antisocials que ens imposen) dirien explícitament al nostres dirigents (i no em referesc només a Bauzá) “Fuig d’enmig”?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.