“Camins contra mentides”. De Manacor a Sant Llorenç

A la plaça del mercat de Manacor, amb l’assistència d’unes quaranta persones s’ha iniciada la segona marxa de “Camins contra mentides” que organitza Jubilats per Mallorca.
Amb la presència de diversos mitjans de comunicació, els marxaires Jaume Bonet, Tomeu Amengual i Josep Planas, acompanyats per diverses persones han fet un recorregut pel centre de Manacor i han repartit fulls informatius sobre la situació política, social i econòmica que pateix Mallorca.

En arribar a l’Ajuntament, el batle de Manacor, Antoni Pastor, ha sortit a saludar la comitiva i els ha desitjat sort en aquesta nova etapa que comença a Manacor i acabarà a Sant Bernat de la Real.

A les 10,30, al bar Can Lliro, s’ha celebrat una roda de premsa a la qual han assistit els membres de Jubilats per Mallorca i una representació de les entitats que donen suport a aquesta iniciativa: Fundació s’Olivar, STEI Intersindical, GOB, OCB, Drets Humans de Mallorca, Memòria Històrica de Mallorca, Antics Escoltes i ATTAC. L’escriptor Pere Morey ha fet un discurs reivindicatiu.

Jubilats per Mallorca ha fet present davant els mitjans de comunicació els principals problemes que pateix la nostra illa als qual ara hem de sumar la importació de fems per cremar-los a Son Reus.

A les 11 els marxaires han partit cap a Sant Llorenç on han arribat a les 13,30 hores i  han estat rebuts pel batle Mateu Puigròs amb el qual han comentat la situació política, econòmica i social que viu Mallorca. A l’entrevista amb el batle han destacat dos temes: la necessitat de la finalització de les obres del tren de Llevant i el problema que es plantejarà als Ajuntaments que fan reciclatge de fems i recollida selectiva aporta a porta amb l’arribada de fems d’altres països per ser incinerats a Son Reus amb l’excusa de no pujar les taxes d’incineració. El missatge que dóna el Consell als ciutadans és que és molt millor no reciclar.

Després de l’entrevista amb el batle els caminants han dinat i descansat al poble i a les 17 hores, acompanyats d’un grup de llorencines i llorencins, han emprès la marxa cap a Artà a on tenien previst arribar a les 20 hores.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.