La Coral de sa Coma participà a la Primera Trobada de Corals de Manacor

Divendres, 5 d’octubre tingué lloc a Manacor la I Trobada de Corals de la Tercera Edat, coordinada per la Associació de la Llar del IMAS de Manacor, els quals comptaren amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manacor.

Presidí la Trobada el president de l’Associació del IMAS, la directora de la Llar, Apolonia Vanrell i per part de l’Ajuntament les regidores, Maria Bover i Cristina Matamales.

Les corals participants per ordre d’actuació: Coral de la Llar del IMAS dirigida per Catalina Garí, Coral Gent Punta de n’Amer de Coma, directora Margalida Barceló, Coral Gaballina, directora Elionor Goméz-Quintero, Coral Jubilats Democràtics de Ciutadella, directora Rita Marqués.

Les corals interpretaren cinc escollides peces del seu repertori. De la coral del IMAS la peça més aplaudia fou, En aquest món un gran país. La coral Punta de n’Amer, va destacar amb el tema Zarabanda. De la coral Gabellina fou molt aplaudida la Salve Rociera, i de la coral de Ciutadella, destacar el popurri  de cants populars menorquins titulat, Cant a Menorca.

Per acabar la trobada les corals participants cantaren conjuntament, La Balanguera. Tot seguit al Claustre del Covent fou servit un refresc a tots els assistents i corals participants.

 

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.