V Festa Intercultural de Cala Rajada

Na Maribel Servera, natural de Son Carrió, ens convida a assistir aquest cap de setmana a la V Festa Intercultural de Cala Rajada:
El proper diumenge 28 de setembre des de les 11.30 fins les 18:00h es realitzarà a la plaça dels Pins de Cala Rajada la V Festa Intercultural. Aquesta festa afavoreix un espai de trobada per a les diferents cultures que hi conviuen al nostre municipi de Capdepera, donant a conèixer tant les seves, com les nostres costums gastronòmiques.

Hi haurà degustació de plats típics de diferents gastronomies del món que conviuen al municipi de Capdepera. Des de Marroc, Argentina, Tunissia, Polònia, Argèlia, Uruguai, Sahara Occidental, fins a les nostres comunitats autònomes Madrid, Andalussia i les Illes Balears.

A més, hi participaran: Associació espanyola contra el Càncer de la Junta Local de Capdepera; Cáritas, Grup d’Acció Social; Creu Roja Espanyola Assemblea Local de Capdepera; Associació Per un Somriure; Associació Amics de la Llata i sisè curs de Primària del Col•legi S’Alzinar.

I gaudirem de les següents actuacions musicals: Banda de Cornetes i Tambors; Els Combos Grans; LaBatucada; Grup Sahara Libertad; Felipe García (Salsa Colòmbiana); La Tuna de Capdepera; Leonardo Jorge (Tango Argentino); Joana Colom i Grup de Ball de Bot Castell de Capdepera.

T’hi esperam!

Organitza els Serveis Socials de l’Ajuntament de Capdepera.

* En cas de pluja es farà al Poliesportiu de Capdepera.


 

3 pensaments a “V Festa Intercultural de Cala Rajada

  1. Ja veig Sr. Pau que ha posat una petita trava a la Srta. Mariabel, natural de Son Carrió, en aquest article en forma d’error per veure si l’advertia i comprovar així si llegeix la revista o no. Molta picardia. No sé si ha funcionat.

  2. Errada meva, mil disculpes. Que quedi clar que és demà!!!
    De totes maneres, m’havia parescut (arrel de sa conversa d’ahir) que hi havia editors que corregien errades de contingut!!! Jajaaj
    fins demà!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.