Quimeres: escalada

Aquests últims dies el Sr. Rajoy ha dit que estem començant l’escalada, que comencem a veure la llum. Ho han corraborat les senyores Elena Salgado i Fátima Bañez en les seves declaracions dient que “estamos saliendo de la crisis”.

I pregunto jo: serà veritat o seran rumors o, el pitjor, seran mentides? Arribarà el pobre treballador a sortir-ne? Podrà arribar al cap de dalt? O es trobarà amb alguna sorpresa en la seva escalada? Què es trobarà una vegada a dalt? I a l’hora de botar del lavabo, tindrà sort i caurà a la banyera, que seria encara un mal menor, o se n’anirà de cap a l’excusat i s’omplirà de… de…? Bé, del que ja sabeu.

2 pensaments a “Quimeres: escalada

  1. Ara toca perlar de de se llei selvatge, des Bancs i es Politics, en ses Hipotecas, i per desvia se atencio, mos inventam millores, i reunions urgens; Però no seria més civilisat detendre aquets Directors de banc que te firmaren i te feren firma una hipoteca sensa explicarte se lletra petita ? Perquè jo les consider culpables de es suicidis; O no saben ells es refran de : Si estires masa se corde se romp ?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.