Escacs a l’escola de Sant Llorenç

Continua la col·laboració entre el col·legi Mestre Guillem Galmés i el club d’escacs del poble: després d’haver contribuït a la compra d’un tauler gegant d’escacs, el club esportiu escacs Cardassar, sota petició de l’equip directiu del col·legi Mestre Guillem Galmés, va organitzar una sèrie de tallers d’escacs amb els nins. Concretament entre els dies 8 i 9 de novembre el nostre monitor, Manuel Queirolo,  va impartir 9 hores de classe amb els diferents grups del col·legi. Els nins i els mestres presents s’ho varen passar molt bé i en Manuel també, tal com es pot apreciar en la foto.

Un agraïment especial va a l’equip directiu del col·legi Mestre Guillem Galmés, per la sensibilitat que mostra envers aquest esport tan minoritari.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.