Desgraciat incident a Sant Llorenç

Supòs que tothom ja està assabentat del desgraciat incident que s’ha produït al poble de Sant Llorenç, en el qual un home de 72 anys, en Joan Llull Talaia, ha perdut la vida a causa de l’envestida d’un porc. Com que no és gens agradable xerrar ni aprofundir en un assumpte com aquest, ens limitarem a posar un enllaç al diari Última Hora  en què s’explica el succés. Des de Card.cat el que sí volem és enviar el nostre sincer condol a tota la família per aquest tràgic fet.

 http://ultimahora.es/mallorca/noticia/sucesos/ultimas/hombre-anos-muere-finca-sant-lloren-ser-atacado-por-cerdo.html

Un pensament a “Desgraciat incident a Sant Llorenç

  1. >Des de Santanyi, a casa dels meus pares, on em recuper d’una operació d’hernia inguinal important i grossa, que suposa un mes de no activitat, vull expressar el meu més sentit condol i suport a la familia, ja que no puc de cap manera celebrar les exequies i funeral. >Comparteixo el vostre dolor

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.