Resultats de l’enquesta Card.cat

Aquesta vegada l’enquesta ens tocava de prop ja que ens posàveu nota com a mitjà de comunicació local després d’un any de vida. I la veritat és que no podem estar més contents amb els percentatges: més d’un 80% considerau que feim bona o molt bona feina, la qual cosa ens omple de satisfacció.

De totes maneres, intentarem no relaxar-nos ja que encara hi ha bastant de marge de millora, tant per aquest 15% (punt més, punt menys) que no ha qualificat gaire bé la revista, com per aquells que la consideren “bona”, però encara no “molt bona”. D’això es tracta, idò, de fer feina per a millorar. Gràcies a tots!!!

Quina nota posaries a Card.cat per ara?

  • Bona (49%, 31 Vots)
  • Molt Bona (35%, 22 Vots)
  • Normal (10%, 6 Vots)
  • Dolenta (5%, 3 Vots)
  • Baixa (2%, 1 Vots)

Nombre de votants: 63

Loading ... Loading ...

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.