Tren de Llevant: perill de mort

El president del Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, anuncià ahir, al debat de la Comunitat Autònoma, la paralització definitiva de les obres del tren de Llevant.

Els ciutadans del Llevant mallorquí, com tots els de les illes Balears, tenim tot el dret del món a que aquestes obres s’acabin i els doblers per acabar-les han de venir de l’estat espanyol que té previst gastar en infraestructures ferroviàries a la península 52.733 milions d’euros.

El govern del Sr. Bauzá encara no ha pagat les expropiacions pendents als propietaris dels terrenys per on havia d’anar el tren.

Aquí teniu el mapa de les comunicacions ferroviàries a l’Espanya peninsular, segons el Ministerio de Fomento.

 

3 pensaments a “Tren de Llevant: perill de mort

  1. Malgrat ser la Comunitat que més aporta ens tenen pel darrer mot del credo. Sembla que som uns miserables que hem d’anar a Madrid a suplicar caritat i, a més, per fer front als nostres problemes econòmics, dins poc temps, els nostres cartells turístics duran un emblema amb el següent “slogan”: “Veniu a Mallorca que a més de sol i platges podreu visitar el femer més gran d’Europa”.
    No entenc com es pot renunciar a un valor afegit pel turisme com seria el tren i en canvi apostar per portar residus de tot Europa a una illa que te al turisme com a principal i quasi bé única industria .
    Se que la cosa es més complexa del que dic, però mirant l’esborrany dels pressupostos de l’estat pel 2013 es podria haver estat una mica més generós

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.