Coneixent na… Catalina Ferrer

Podria començar aquesta presentació esmentant el seu càrrec polític al poble, però com que “no només de política viu l’home…” vos vull presentar l’altra cara de na Catalina Ferrer: la de creadora. Ella no em deixa que li digui “artista” (de fet, insisiteix que “només és una aficionada a dibuixar”), però no és artista tot aquell que praticta un art? I no és dibuixar un art? Crec que queda clar, idò, que estem davant d’una artista, una creadora (li podeu dir com volgueu) del nostre poble i com a tal es mereix ser entrevistada en aquesta secció.

Nom complet:  Catalina Ferrer Nadal

Malnom:  Me’n diuen molts, no sé si n’hi ha cap de dolent: “Ferrer”, “Gorriona”, els meus amics em diuen “pepera o gaviota”, etc.Estudis, professió, càrrec o dedicació: Llicenciada en Història de l’Art (UIB, 2007), actualment estudio anglès i francès a l’EOI de Manacor. A què em dedic? A fer classes de suport escolar i a dibuixar.

1. Amb quin personatge (històric, ciència ficció, actual…) et quedes? Amb en Bill Murray a Lost in Translation.

2. Quina és la qualitat que més valores en una persona? La sinceritat està sobrevalorada, tots tenim els nostres petits secrets… Dit això em quedo amb el respecte, amb allò de què “la teva lliberat acaba on comença la de l’altre”

3. La teva major afició? Menjar-me el cap.

4. On i quan ets feliç? Un horabaixa qualsevol a Sa Verga… Hi vas per fer una canyeta però arriba la gent, xerram , discutim i reim molt i, a vegades, fins i tot cantam… Sens dubte hi he passat (i hi passo) moments molt bons!!

5. Què no perdonaries? Ara me tiraré floretes: no som gens rencorosa… Me n’haurien de fer una de moooolt grossa!

6. Quin creus que ha estat el teu major mèrit? Després de treure una nota difícl d’empitjorar a l’examen de selectivitat d’anglès, puc dir que el major mèrit és haver après a conjugar el Present To Be!!

7. De quin color et veus? Yellow (car), Yellow (car).

8. Quin és el darrer llibre que has llegit? Contes de la perifèria. Un recull de contes escrits i il·lustrats per Shaun Tan.

9. Un programa de TV. Friends.

10. Una cançó (i artista).  Catxis, només una?? Bé idò diré la d’avui: All the world is green. Tom Waits.

11. Per posar-te un defecte… Només un?? Va-ni-tat.

12. I una virtut?  Perseverància.

13. Llepolia preferida? Els gelats.

15. A quin racó del teu poble et trobes més a gust? A la barra del bar de ses festes!!

16. Una frase, idea o pensament final… Ara penso amb una nineta molt petita i el que em ve a cap és que “es necessita més que força per lluitar”.

Alguns dels seus dibuixos:

4 pensaments a “Coneixent na… Catalina Ferrer

  1. Per error veig que no vaig enviar dues de les preguntes del qüestionari (en cap cas és que na Catalina es negués a contestar-les), per la qual cosa aprofit per fer les preguntes aquí… miam si na Cata ens les pot contestar a través d’un comentari:

    – Què hi sobra al Municipi?

    – Què hi falta?

  2. Sa libèl•lua, experta en ornitologia política, aclareix que es bitxo que surt a l’emblema del PP no és una gaviota, sino que classica i tradicionalment sempre s’ha tractat d’un albatros… 🙂

  3. Si digués el que hi sobra hi el que hi falta com de veres ho penso… res, en qualsevol cas la resposta seria la mateixa en els dos casos. Per dir, idò diré que hi sobren cotxes (no entenc aquesta mania d’agafar-lo per fer 100 o 200m) i, per dir, diré que hi falten bicicletes, neteja, arbres…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.