Notes d’humor

A continuació podeu veure la serietat d’un polític nostre representada en la figura del  conseller de Tursime, Carlos Delgado (àlies “con dos cojones”). I això que ells són els que ens han de salvar, els que ens han de treure de l’embolic… Idò esperem que no tots siguin iguals… perquè si no anam ben arreglats.

No… malauradament no és cap fotomuntatge, sinó que Carlos Delgado posa amb dos collons de cérvol (perdonau per l’expressió, però no se m’ocorre d’altra manera d’anomenar-los) ben content i satisfet, mentre la sang li regalima per la cara en un dia de cacera. Fins i tot el mitjans de comunicacó estatals se n’han fet ressò, com podeu veure a la següent vinyeta de la revista El Jueves.

Això, més les contínues imputacions de polítics del nostre anterior Govern per diferents casos de corrupció, donen una penosa imatge de l’ illa arreu del món. I després els preocupa la pobra imatge que pot donar una vaga… Primer val més que mirin cap a ca seva. No ho trobau?

3 pensaments a “Notes d’humor

 1. Com a conseller de turisme que és el que havia de fer aquest homenet es donar-nos a conèixer arreu del món i així ho va fer, fou noticia a:
  – Al Daily mail, el segon diari sensacionalista més venut al Regne Unit http://www.dailymail.co.uk/news/article-2235836/Spanish-tourism-minister-declared-embarrassment-posing-dead-deer-testicles-head.html?ito=feeds-newsxml
  – A la pàgina alemanya de Facebook Rock the nature http://www.facebook.com/pages/Rock-the-Nature-Germany/302101166492955.
  – A un bloc angles http://raedwald.blogspot.com.es/2012/11/does-hugh-robertson-need-deer-testicles.html .
  – Al twitter den Quim Monzó http://1.bp.blogspot.com/-vTD1k0VZZSs/UKp1OZUpMlI/AAAAAAAABZY/u6j86js4p0o/s640/Captura+de+2012-11-19+19:04:04.png

  Vaja, haurieu d’estar contents, el nostre conseller de turisme a complit el seu objectiu a bastament!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.