El Govern recorda que els castellanoparlants no tenen el deure de conèixer la llengua pròpia

Hola! No hi ha ningú??? No en queda cap??? On són els mallorquins del PP, aquesta gent orgullosa de jugar a segona regional. Ui, les festes de Nadal, es clar, i també el canvi de civilització dels Maies. Hola???? Res s’han amagat, potser estan empegueïts. Dignitat encara. Aleshores no tot està perdut. Ara veig na Manuela vestida de pastora amb els seus acèrrims regidors i regidores amb un mè al coll, canten la muñecas de famosa….camí de Betlem. Un messies és nat anuncia un Àngel amb semblant al conseller Bosch: Visitad al Mesias, els diu en castellà! I si cantàssim el tamborilero ,diu n’Aguilar; na Cata proposa el vint-i-cinc de desembre. Tu eres tonta, li diu na Manuela, eso era en otros tiempos ahora hay libertad, y si está  San José Montoro, no nos va a entender. Efectivament Montoro de sant Josep i de Verge Maria, en Rajoy, al pessebre hi ha un infant maleducat i capritxós que espenya tot el que li porten, l’anomenen José Ramón Bauzá. El que no diuen els diaris és que els reis d’Orient també s’ha rebel·lat i enguany no hi aniran, restaran a les cases dels qui estimam la llengua, la cultura, el país, la gent. Només un Pare Noel amb el traje destenyit i les barbes massa grosses son la seva alegria, és com els intrusos de la nostra cultura, plàstic, cosa insubstancial.  En arribar al pessebre els regidors llorencins es posen d’acord, cantaran Pero mira com beben los peces en el rio, que beben y beben y vuelven a beber. En Company du el cava que li ha sobrat de Cabrera i diu a en Bosch que no faci collonades i es llevi la desfressa d’àngel. Tots brinden amb el Pare Noel que ha resultat ser n’Aznar que els diu: el año que viene os voy a regalar….Que?, li demanen. I ell respon feliç: una dictadura

Un pensament a “El Govern recorda que els castellanoparlants no tenen el deure de conèixer la llengua pròpia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.