Es suspenen els jocs infantils al Poliesportiu

A continuació podeu llegir la circular que ens va enviar l’ajuntament explicant els motius pels que han hagut de suspendre els jocs infantils que s’havien de dur a terme els dies 27, 28 i 29 d’aquest mes.

Circular informativa.

8 pensaments a “Es suspenen els jocs infantils al Poliesportiu

 1. Miam si ho entenc. Aquestes activitats no s’havien fet ja altres anys al mateix lloc? No es requeria abans aquesta llicència o simplement la passaven per alt?
  No entenc res…

  • Podríem dir que tot és a causa dels fets del Madrid Arena. No sé si ja existia però imagin que és una llei feta per al fet. No només s’ha suspès a Sant Llorenç, pel que m’han dit també hi ha altres pobles a on s’havien de fer aquesta classe de jocs i igualment s’han suspès.

  • Pot ser la Circular sigui motivada pels fets de Madrid, pero aquest document només ve a recordar el deure de cumplir una normativa anterior que, pel que dius i pel que es dedueix de la Circular, s’incomplia sistemàticament per part dels ajuntaments. Diria que la llicència requerida ve exigida per la llei 16/2006, així que la seva obligatorietat és bastant anterior en el temps als fets de Madrid, salvant, sempre, el criteri de la superioritat. La pregunta que em faig aquí és, si s’hagués tractat d’un particular, el Consell hauria enviat la circular, o hauria iniciat un expedeint sancionador? Se li hauria demanat comptes per fets anteriors similars i no prescrits  que no cumplien amb la normativa vigent en el moment de celebració?

   Em crida l’atenció, també, la rredacció del segon paràgraf del comunicat de l a’juntament ja que on diu ” el motiu de la suspensió ve determinat per la obligatorietat…” hauria de dir, en realitat, ” el motiu de la suspensió ve deteminat per l’incumpliment de la obligatorietat”.

   • De totes formes, crec que haurien hagut de ser un poc més flexibles i donar temps excepcional per presentar el document a la conselleria durant aquest mes.
    Anul·lant aquesta festa, no només perjudiquen als infants, si no també i sobretot a l’empresari que organitzava l’event.

 2. Ido, ja podem començar a preparar els permisos adients per si al final de curs hem de fer el festival dins el poliesportiu, ja que si no vaig errat és una activitat que res té a veure amb les activitats pròpies d’un poliesportiu. De passada també demanarem permís a la SGAE.
  T’assegur que n’hi ha poc de sentit comú pel món!

 3. Lo que jo sempre dic; Se idea es ben clara, ara fa cincuante anys hi havia, es Sr, es Amos, i Nosaltres, lluitant, lluitant, se ha conseguit; Tant com ells no em tengut, ni ho tendrem; Però viure com ells, si que ho em aconseguit; I això si que no, arrera he dit, i si no nam vius mo hi torneran cinquante anys arrera.

 4. Si és una conseqüència de Madrid Arena, ho trob exagerat. Perquè hi ha moltíssima diferència entre aquell acte i els jocs d’aquí. Sempre pegam d’extrem a extrem. Enlloc de pensar en les persones concretes, es pensa en guardar les espatlles de les institucions.

  • Retallen amb fent una línia recta. No miren els casos concrets. Això si, sempre i quan no els hi afecti a ells o a una empresa seva, mira si varen fer via a pagar les farmàcies…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.