El tren arribarà a Artà

La plataforma pel tren de Llevant vol fer partícip a tota la ciutadania de la festa que celebrarem dissabte, dia 29 de desembre de 2012, a les 12h,amb motiu de l’arribada del tren a l’estació d’Artà.

Després de 14 anys de reivindicacions, i amb gairebé un any de retràs en les obres, el tren tornarà a l’estació d’Artà on les autoritats rebran el convoi amb gran satisfacció ja que suposarà una gran passa en termes de mobilitat per a tota la Comarca del Llevant, que deixarem de ser ciutadans de tercera.

Ara sols ens restarà espera que arribi fins a Cala Rajada el més aviat possible, sempre que les disponibilitats pressupostàries ho permetin. De fet el conveni ferroviari signat el 19 de febrer de 2009 així ho preveia.

Per a més informació: Plataforma Tren Llevant

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.