El tren arriba a Artà

A Artà, a les 12 del migdia d’avui, amb l’assistència d’un centenar de persones i els batles dels municipis d’Artà, Sant Llorenç, Son Servera i Capdepera, la Plataforma pel Tren de Llevant ha organitzat un acte festiu per reivindicar que s’acabin les obres del tren de Manacor a Artà.Els xeremiers han encetat la festa que ha continuat amb la presència d’un tren turístic que ha fet una volta per devora els carrers de l’estació acompanyat per nombrós públic que l’ha acompanyat fins a l’estació. S’han desplegat unes pancartes reivindicatives i els batles han pujat al tren. Per acabar l’acte la Plataforma pel Tren de Llevant ha fet públic un manifest on es reclama dels governs de les Illes Balears i de Madrid la signatura d’un conveni que faci possible l’acabament de les obres. Aquí teniu el text íntegre:

Discurs Plataforma Tren Llevant

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.