El paquet

Ja és més a prop l’estrena del nou projecte que en Rafel Gómez i un servidor hem realitzat, però per anar obrint boca us reposam el darrer treball que havíem estrenat: El paquet. En aquest cas, potser sigui del vostre interès saber que entre els actors hi ha coneguts llorencins, com ara na Rosa Forteza Blau o na Francisca Racona. Mirau el curtmetratge i veureu quina bona feina que hi fan les dues.

Sobre El paquet, només puc dir que és un projecte que humorísticament pretén criticar la rigidesa de la burocràcia. Aquesta sempre ha estat una de les meves dèries (odio fer qualsevol paperassa perquè sempre em trob amb alguna complicacaió) i per això ho ha vaig voler refelctir en el guió. Podria haver optat pel drama, la ciència-ficció… però al final vam considerar que l’humor podria ser una molt bona via (com sempre he defensat, a través de l’humor o la sàtira, pots tractar els temes més seriosos).

Si a l’anterior treball, Quídam, opinava que la realització era sòbria i, en canvi, el guió flaquejava, ara opín el contrari: el guió mostra perfectament allò que volíem reflectir, però la realització ens quedà un poc plana i televisiva. Supòs que per fer més via i estalviar costos innecessaris, decidírem gravar en format digital i amb dues càmeres (com fan a moltes sèries televisives), la qual cosa  comportà que ens quedés tot molt estàndand i “televisiu”. Esperem que ara, amb el nou treball, a la fi aconseguim coordinar les dues coses: guió i realització.

Res més… Us deix amb el curtmetratge perquè el pogueu jutjar vosaltres mateixos. I ben atents al bon treball que hi fan na Rosa Blau i na Francisca Racona.

 

Un pensament a “El paquet

  1. Retroenllaç: I torna-m’hi amb la burocràcia | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.