Els tres Reis mags d’Orient a Son Carrió

La màgia arribà a Son Carrió la nit del dissabte amb la vinguda dels Reis d’Orient, tot el poble se bolcà per a rebre’ls com es mereixen i ses majestats correspongueren deixant molts regals i poc carbó. Els Reis després de deixar l’or, l’encens i la mirra al pessebre repartiren els regals a totes les cases del poble on havien fet bonda. Molts d’anys i fins l’any que ve. Podeu veure totes les fotos a la pàgina web: carriocity

 

2 pensaments a “Els tres Reis mags d’Orient a Son Carrió

  1. He sentit a dir que va haver-hi un incident desafortunat en una de les carrosses dels Reis, i que gràcies a la seva màgia i amb l’ajuda d’altra gent tot quedà en un ensurt. Algú ens podria explicar un poc el que va passar?

  2. L’alternadora de la carrossa del Rei Gaspar va vessar benzina, i una espurna va calar foc a la tela. Gràcies a la ràpida actuació del policia Martí Galmés i a la gent tot va quedar en un ensurt, el Rei i el seu seguici continuaren a peu entre els aplaudiments del públic. Pel que es veu els Reis també poden sofrir avaries, però tot té solució i les juguetes arribaren a bon port.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.