Tast de confitures

Organitzat per l’Obra Cultural, ahir, dia 25, va tenir lloc a Ca ses Monges un tast de confitures casolanes elaborades per l’associació Asanideso, que comercialitza la marca comercial “Fet a Sóller”. Aquesta associació s’organitza a través del Centre Especial d’Ocupació “Estel Nou”, depenent de la conselleria de Treball, i dóna feina a una cinquantena grossa de joves de diferents pobles amb alguna discapacitat física o psíquica.

Segons van explicar les ponents, les confitures s’elaboren seguint un procediment totalment artesà i, recuperant receptes tradicionals, empren fruita de tota casta procedent, principalment, de la vall de Sóller, tot i que també en duen d’altres indrets de l’illa, com per exemple Sant Llorenç, d’on els subministren figues.

Es tastaren confitures de taronja, de clementina, de figa, de tomàtiga i de magrana, encara que també en fan de qualsevol fruita que tenguin a l’abast: pera, poma, síndria, figa de moro…, fins i tot kiwi, mango i xirimoia.

A l’acte hi va assistir una dotzena i mitja de persones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.