La cançó de la setmana

Si algun grup de rock espanyol té potència i esperit aquest és Barricada. Els seus directes són prodigiosos i les lletres de les seves cançons, més interessants del que puguin semblar a primera vista.

Barricada es van crear a Pamplona a l’any 1982 i ja duen 21 discos publicats (quasi res). Actualment els seus integrants han iniciat projectes paral·lels però sense desfer el grup, a pesar que el Drogas, el cantant, sí que ha decidit abandonar definitivament el vaixell, per la qual cosa el proper àlbum de la banda no contarà amb la seva veu.

La cançó que us present és Blanco y negro, tot un himne a l’esbarjo nocturn, sempre des d’un punt de vista rocker (bregues, beure, ser el més fort…). Tot interpretat amb la força i la potència pròpia de Barricada i una lletra que podria haver estat molt evident, però que aquí es convertix en tot un himne generacional.

 

Un pensament a “La cançó de la setmana

  1. Molt bé Pau!! Així m ‘ agrada, un poc més de rock’ n ‘ roll des bò! Es una de les millors bandes nacionals en molt de temps.
    Pel qui l’ interessi, el grup paral.lel de El Drogas, és Txarrena, que per cert no està gens malament!

    Salud i Rock’ n’ Roll!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.