Reacció ciutadana de Llevant

Som un col·lectiu de ciutadans i ciutadanes que ens uneix la preocupació per les conseqüències de les retallades socials i de drets que estam patint, volem aturar la desfeta de l’estat de benestar i que les institucions publiques siguin garant dels drets bàsics i recursos socials per les persones, independentment de la seva capacitat econòmica.
Objectius del col·lectiu “Reacció ciutadana de Llevant”:
1.- DEFENSA DELS SERVEIS BÀSICS DE L’ESTAT DEL BENESTAR SOCIAL.
2.- PREOCUPACIÓ I ACTUACIÓ CONTRA LA POBRESA A LA NOSTRA COMARCA:
3.- REBUIG A UNA REFORMA LABORAL QUE NO ATURA DE FER CRÉIXER L’ ATUR
4- DENÚNCIA DE L’AUGMENT DE LA DESIGUALTAT DE GÈNERE.
5.- VOLEM RETORNAR L’ESPERANÇA EN EL FUTUR A LES PERSONES JOVES.
6.- EXIGIM UNA DEMOCRÀCIA PARTICIPATIVA I LLUITA EFICAÇ CONTRA LA CORRUPCIÓ.
7.- PREOCUPACIÓ PEL DÈFICIT FISCAL DE LA NOSTRA COMUNITAT AUTÒNOMA:
8.- LLUITAREM PER LA CULTURA I PER LA NOSTRA LLENGUA

CONCLUSIÓ.- L’ECONOMIA AL SERVEI DE LES PERSONES

L’actual crisi capitalista és causada per una economia basada en la construcció desmesurada i l’especulació, per contra la societat necessita una economia que estigui al seu servei. Així cridem per un model econòmic sostenible, que asseguri totes les necessitats dels ciutadans i els seus drets, des de la sanitat i l’educació fins a una vivenda digne, passant per tots els serveis bàsics. Però també cridem a una economia productiva real i no especulativa, que aprofiti el potencial intel·lectual i creatiu dels ciutadans, que tendeixi al bé comú i a la repartició de la riquesa. Invoca’m a una sobirania econòmica que ens faci ser autosuficients i responsables amb la nostra illa.

SI COMPARTEIXES AQUESTES PREOCUPACIONS I OBJECTIUS,
ESTÀS CONVIDAT A PARTICIPAR!
Mes informació al correu electrònic: reacciociutanadadellevan@gmail.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.