A la xarxa 2: noms de lloc

Va ser en Tomàs Martínez qui, mostrant l’excel·lent reportatge del NODO sobre l’enderrocament de Punta Troneta, ens mostrà el tresor d’aquesta pàgina sobre la toponímia mallorquina. A la presentació s’hi pot llegir:

http://www.toponimiamallorca.net/

En aquest portal hi trobareu un recull de reflexions suggerides per un lloc o per un nom. La temàtica és variada, encara que amb un predomini dels aspectes relacionats amb la història, el patrimoni i la cultura popular de Mallorca. Els llocs referenciats són localitzats sobre la cartografia digital servida per Google Maps en aquest mapa. El nucli anterior es complementa amb una bibliografia sobre toponímia mallorquina no exhaustiva i un breu recull d’enllaços recomanats.

El portal toponimiamallorca.net fou reconegut amb el Premi BalearWeb 2008 de la categoria Art i Cultura, la més disputada de totes, amb una participació de trenta planes web.

 Una pàgina per consultar i guardar. Imprescindible pels amants d’aquests entorn illenc tant malmenat, i també pels trescadors amb curiositat

 

Un pensament a “A la xarxa 2: noms de lloc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.