Programació Sa Màniga març 2013

UN MARÇ FARCIT D’EXCEL·LENTS ACTIVITATS A L’AUDITORI SA MÀNIGA DE CALA MILLOR

L’Ajuntament de Sant Llorenç ofereix tallers participatius per a les famílies, teatre infantil, exposicions, tango, gran teatre, bona música, i xerrades amb els artistes durant el març a l’Auditori sa Màniga.

Fins a 22 activitats conformen el programa que l’Ajuntament de Sant Llorenç presenta a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor per al mes de març. Unes activitats amb uns preus molt ajustats perquè la cultura estigui efectivament a l’abast de tots els ciutadans.

Els més petits de les famílies hi tenen una cita cada setmana. El segon cap de setmana, concretament el dissabte 9 de març arriba a Cala Millor l’espectacle EL PETIT ÀNEC LLEIG, de Rafel Brunet, concebut per a un públic a partir de 3 anys. A partir del tercer cap de setmana comencen les activitats per celebrar l’ANY GRIMM. Els germans Jacob i Wilhelm Grimm són els recopiladors a Alemanya de contes tan populars com Hänsel i GretelEls músics de BremenEl llop i les set cabretesLa caputxeta vermellaEl sastre valentLa Bella dorment del boscLa Ventafocs, o Blancaneu. El desembre de 1812 va aparèixer la primera edició delsContes per la infància i la llar. Per això, a Alemanya el bicentenari de la publicació d’aquest llibre ha marcat el començament de l’Any Grimm, que es prolongarà durant tot 2013 i que té com a epicentre la ciutat de Kassel, on van viure els dos germans entre 1798 i 1841. L’Auditori sa Màniga se suma a les activitats de l’Any Grimm amb diferents actes. Per això, el dissabte 16 de març podreu veure l’espectacle ELS MÚSICS DE BREMEN de la Companyia Xip Xap, destinat als infants a partir d’1 any. La següent setmana, el dissabte 23 podreu participar al TALLER DELS PERSONATGES DELS MÚSICS DE BREMEN. I finalment, el dissabte 30 podreu veure una obra de teatre de teresetes, a partir del conte Rínxols d’or i els 3 óssos, tot i que aquesta vegada en anglès: GOLDILOCKS AND THE 3 BEARS, a càrrec d’Elàstic Nou Produccions.

Per als adults el mes de març també arriba ple de bons espectacles. El divendres 15 el gran cantautor mallorquí TOMEU PENYApresenta el seu nou disc, ÉS PER TU. El següent cap de setmana, el dissabte 23, la formació TANGO CHOCOLATE HAMBURG, que arriba d’Alemanya, juntament amb el  duet de piano a quatre mans Blanco-Cortès, oferiran un concert de tangos i ball en directe. Per altra banda, l’Auditori sa Màniga convida novament l’actor Toni Gomila, a presentar el diumenge 24 el seu aclamat espectacle ACORAR, estrenat a sa Màniga el 2011 i que ha obtingut tant de reconeixement pertot arreu. I per acabar el mes no us perdeu el concert que l’artista ÀLEX TEJEDOR ofereix el dissabte 30 de març, acompanyat d’alguns músics amics.

Per altra banda, no us perdeu les xerrades amb els artistes, algunes de pensades per als més petits, i d’altres per als adults. Per als més petits, s’ha organitzat un sopar-col·loqui (amb menú especial saludable i divertit per als infants) amb el director Rafel Brunet i els actors de l’obra, després de la funció d’El petit ànec lleig. En el cas de l’espectacle Els músics de Bremen, després de la funció hi ha una xerrada amb la companyia. Per als adults, després del concert de Tomeu Penya hi ha un sopar-col·loqui amb el popular músic. També podeu quedar al sopar-col·loqui amb l’actor Toni Gomila, que parlarà del seu espectacle Acorar. El darrer sopar-col·loqui del mes serà amb l’artista Àlex Tejedor.

Finalment, fins al 13 d’abril podeu visitar l’exposició NOVES PRESÈNCIES, que pertany al Fons del Consell de Mallorca. L’exposició està formada per obres de joves artistes que per primera vegada han exposat en una galeria d’art. Es tracta d’un conjunt heterogeni d’arts visuals que permet copsar les tendències dels joves creadors de Mallorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.