Sant Llorenç a la ITB de Berlín

Des del dia 6 i fins dia 10 de març es duu a terme la ITB, la fira internacional de turisme de Berlin.

Els Ajuntaments de Sant Llorenç i Son Servera, amb la col•laboració de l’Associació Hotelera de Cala Millor-Sa Coma participen enguany amb un mostrador de 20 metres quadrats contractat per a l’ocasió, i que està situat al costat del de Turespaña i el de les Illes Balears.

Al llarg dels dies d’assistència de professionals a la fira, reservat als tres primers, s’han succeït multitud de reunions i rodes de premsa anunciant les previsions pel mercat alemany per aquesta temporada 2013. Els principals turoperadors alemanys, Tui, Rewe, o Alltours, han estat presents a l’stand de les Illes Balears comentant el bon ritme de reserves i l’augment de la demanda del tot inclòs a l’illa de Mallorca.

La representació institucional de les Illes ha estat encapçalada pel President, el Conseller de Turisme, la direcció de l’ATB i representants dels difererents municipis turístics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.