Jubilats per Mallorca felicita el GOB

Jubilats per Mallorca dona suport a les darreres accions del GOB a Berlín i acusa d’irresponsables i cínics els membres del Govern Balear que han tractat els dirigents del Gob d’irresponsables.

Un govern Balear que per promocionar el turisme fa servir Sa Dragonera, Es Trenc, Cala Mondragó i molts d’altres llocs que s’han conservat gràcies a les lluites en defensa del territori que el GOB ha encapçalat, com gosa dir-los irresponsables???!!!

Un govern Balear que beneeix la importació de fems d’arreu d’Europa per esser cremats a Son Reus quan és més que demostrat que aprop de les incineradores els casos de càncer superen la mitjana general, com gosa tractar d’irresponsables els del GOB que són els qui lideren la lluita contra aqueixa iniciativa assassina???!!!

Un govern Balear que dissenya una normativa turística que desprotegeix zones protegides i que deixa a la conveniència dels polítics  que el regeixen l’autoritzar o no construccions a llocs emblemàtics, com gosa tractar d’irresponsables els que surten en defensa d’aquests llocs???!!!

Un govern Balear que dona suport a les polítiques d’abaratir els acomiadaments que han provocat una reducció dràstica de  plantilles en el sector hoteler, i una sobreexplotació quasi esclavista de les cambreres de pisos i d’altres treballadors de l’hostaleria, com gosa parlar de defensa dels llocs de treball???!!!

Són les polítiques irresponsables dels nostres governants les que fan minvar la qualitat turística i les que duran a la quebra el sector, si no els aturam els peus d’una vegada, amb totes les armes de la lluita pacifista.

Gràcies GOB per defensar la salut de tots

Gràcies GOB per defensar el territori de tots.

Gràcies GOB per defensar la possibilitat d’un futur de qualitat per la primera indústria de les nostres illes.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.