Cuina. Fideus de gató i rajada

Sofregiu,en una cassola amb un poc d’oli, mitja sípia amb un poc de ceba i un all capolat. Afegiu-hi un poc de pebre bord, i tres tomàtigues de ramallet en quatre bocins, ho sofregiu uns dos minuts i ho cubriu d’aigua. Bulliu-ho uns tres minuts i posau-hi es fideus. Després posau-hi es gató i sa rajada tallada en bocinets petits.
Ho deixau bullir cinc minuts i, a continuacio, hi posau una grapadeta de xítxeros, i unes mongetetes verdes.

Feis una picada dins un murter, amb all, julivert, sis brins de safrà ,una espipellada de sal, una mica de pebre negre i afegiu aquesta picada en es fideus. Rectificau de sal i de brou. Ja tenim un dinar lleuger i fàcil de fer.  juje i fasil. A s’estiu els feim secs i a s’hivern amb brou. Són bons igual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.