Cuina. Fideus de gató i rajada

Sofregiu,en una cassola amb un poc d’oli, mitja sípia amb un poc de ceba i un all capolat. Afegiu-hi un poc de pebre bord, i tres tomàtigues de ramallet en quatre bocins, ho sofregiu uns dos minuts i ho cubriu d’aigua. Bulliu-ho uns tres minuts i posau-hi es fideus. Després posau-hi es gató i sa rajada tallada en bocinets petits.
Ho deixau bullir cinc minuts i, a continuacio, hi posau una grapadeta de xítxeros, i unes mongetetes verdes.

Feis una picada dins un murter, amb all, julivert, sis brins de safrà ,una espipellada de sal, una mica de pebre negre i afegiu aquesta picada en es fideus. Rectificau de sal i de brou. Ja tenim un dinar lleuger i fàcil de fer.  juje i fasil. A s’estiu els feim secs i a s’hivern amb brou. Són bons igual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.