Tast de formatge i licor

El proper divendres, 22 de març,  ales 20 hores, a ca ses Monges, l’Obra Cultural Balear de Sant Llorenç amb la col·laboració de Anar de Tapes i l’Ajuntament de Sant Llorenç vos oferirà un nou tast de productes mallorquins.En aquesta ocasió es presentarà el licors de Sermita i els formatges de Son Jover.El licor de “Sermita” és un licor de camamil·la i anís. Un producte ecològic amb una graduació del 30% elaborat per Pedro Muntaner a Sencelles, a la finca S’Ermita.

Els formatges de Son Jover estan produïts a la falda del Puig de Santa Magdalena per na Margalida Villalonga i en Toni Seguí. Són formatges de producció ecològica a partir de la llet de 1000 ovelles de raça autòctona, 650 de raça blanca mallorquina i 350 de raça roja mallorquina.

Si voleu reservar lloc podeu apuntar-vos a través del correu: ocbsantllorenc@gmail.com o a través de www.anardetapes.cat/tasts

Vos hi esperam!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.