La cançó de la setmana

A continuació us present un poc de pop francès, bastant desconegut a la nostra terra. Es tracta de Bruno Caliciuri, més conegut artísticament com Cali, i vos vull animar que aprofiteu aquesta secció per conèixer-lo. Val la pena!!!!

Cali, d’orígens italians com el seu nom bé indica, fa un pop animat i fresc acompanyat d’una instrumentalització genial: guitarres acústiques i elèctriques, violins, piano… Sovint s’atraca a la chanson française, però en canvi als concerts adopta una actitud molt rock (i fins i tot punk) deixant l’ànima a l’escenari.  Canta i compon totes les seves composicions, a part de tocar alguns instruments com la guitarra o el piano.

El seu primer disc important, i amb el qual vaig poder descobrir-lo, és L’amour parfait (2003), que recoman fervosament. Des de llavors ha tret dos àlbums més, però no els puc jutjar perquè no els he escoltat gaire. Per això la cançó que us deix subtitulada, Elle m’a dit, és del seu primer treball, que és el que conec.

Res més, si de cas, per aquells curiosos de les biografies dels artistes cal apuntar que els seu pare, italià, va formar part de les Brigades Internacionals que vingueren a lluitar contra Franco. Al final es casà i tot a Barcelona.

Un pensament a “La cançó de la setmana

  1. Retroenllaç: La cançó de la setmana | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.