Campionats de Mallorca d’Escacs escolar

Durant els mesos de febrer i març s’han celebrat al Palma Arena els campionats de Mallorca d’Escacs escolar. Aquests campionats estan dividits per edats: el sub-16; el  sub-12; el sub-10; el sub-8. En total hi participaren 225 nins de tota Mallorca i 20 d’aquests eren del Cardassar Escacs, essent la nostra delegació la quarta per nombre de tota l’illa (si he comptat bé).

No només la quantitat dels nostres nins fou destacable, sinó també la qualitat de les actuacions: pràcticament tos els nins feren almanco la meitat dels punts possibles, situant-se en la part mitjana per amunt de la classificació dels respectius tornejos. Entre tots, volem destacar les excel·lents actuacions de Xavier Santandreu Bauçà, quart al campionat sub -8 i de Miquel Flaquer Galmés, quint al campionat sub -10.

A més a més, les bones notícies no s’acaben aquí: avui, 23 de març, s’acaba també el Campionat de Mallorca per equips. El Cardassar enguany ha jugat a segona categoria, després de guanyar el campionat de tercera l’any passat. Enguany quedam segons al campionat de segona i pegam un altre bot per amunt, a primera! Des del club volem manifestar la nostra alegria (sobretot per les actuacions dels nins) i agrair totes les persones i autoritats que fan que aquest petit club sigui cada vegada menys petit.

Finalment, com a president d’aquest club, vull també agrair la labor de Ramon Rosselló perquè senzillament… s’ho mereix!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.