La cançó de la setmana

Supòs que si junt bona música (Primal Scream) amb una de les top-model més atractives del moment (Kate Moss), tendré l’èxit assegurat en aquesta secció.

I això és el que vos propòs avui: juntar el rock electrònic de Primal Scream amb la dolça veu de Kate Moss (que, per cert, en el vídeoclip surt encisadora… així que alertau a enamorar-vos-en).

Primal Scream és un grup escocès que va sorgir de l’exbateria de The Jesus and Mary Chain (no sé si vos sona el nom, però ja els he posat per aquí), el qual va decidir provar de fer una altra banda. D’aquí sorgí Primal Scream, que com els mencionats  The Jesus and Mary Chain s’adheriren ben aviat en això anomenat rock alternatiu, però en el seu cas mesclant-lo de manera brillant amb l’electrònica.

La seva aventura començà en el 1987 i encara ara publiquen nous àlbums. M’és difícil destacar-ne un per damunt dels demés, així que vos rescoman el recopilatori Dirty Hits (2003) per tenir una primera toma de contacte amb el grup. Precisament, la cançó  Some velvet Morning que us present avui està extreta d’aquest disc i és un clar exemple del rock electrònic que practiquen Primal Scream, acomapnyats aquí per la murmurant  veu de Kate Moss.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.