Recital líric a Sa Màniga

Alejandro Calafat, pianista

Entrada: 3 €

La soprano Arantxa Calvo ha ofert recitals com a solista en prestigiosos espais com el Palau de la Música Catalana o el Cercle del Liceu a Barcelona, la Sala Manuel de Falla a Madrid, el Patio de la Infanta a Saragossa, o el Teatre Principal de Sabadell. A més, ha col·laborat en els programes culturals d’entitats com Caja Madrid, La Caixa, Macba o Agbar.

El pianista Alejandro Calafat ha col·laborat amb la Fundació Teatre Principal com a pianista en produccions d’òpera i sarsuela. També ha treballat com a pianista amb la Coral Universitat de les Illes Balears amb diferents obres simfònico-corals.

Aquest és el programa del recital

En aquest recital líric oferiran una primera part de cançó (francesa, alemanya, espanyola i catalana) i una segona part d’òpera i sarsuela.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.