2 pensaments a “Bel Llodrà

  1. Ella diu: “Un 80% de los entrevistados concede una alta valoración a los espacios naturales. Por el contrario, el transporte público recibe la peor puntuación.”
    Tant de bo els nostres polítics ho tenguessin en compte… Perquè ni fan una cosa ( no tenim ni tren, ni tramvia… ) ni l’altra (permeten construccions a zones naturals, no acaben la ruta de paret en sec, no fan xarxa ciclista ben muntada…)

  2. A diferència dels hotelers, que generalment sí fan enquestes de qualitat i procuren atendre els desitjos dels clients, els nostres polítics van al seu aire o atenen altres interessos, perquè hi ha altres tesis (Joan Amer, Jaume Garau…) que, des d’una perspectiva sociològica i econòmica, plantegen, en una línia semblant a la que planteja na Bel, la necessitat d’un canvi del model turístic vigent. Però, tantes me’n diguis!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.