Novetats a Card.cat

Com vam prometre a la passada assemblea, Card.cat renova continguts i aporta algunes novetats que esperem que siguin del gust dels nostres lectors. A continaució passaré a exposar-vos aquestes darrers novetats que hem incorporat a la pàgina:

– Hem habilitat un sistema de puntuació de comentaris. Ara els nostres lectors poden puntuar, positiva o negativament, els comentaris dels articles. Si vos hi fixau, a sota de cada comentari ara podeu marcar si vos agrada o no el comentari que s’ha realitzat.

– A vegades amb tants de comentaris resulta molt mal de fer seguir les noves aportacions que es van produint. Per aquest motiu hem habilitat un sistema que permet als lectors subscriure’s als comentaris d’un determinat article. M’explic: hi ha una casella davall el formulari de nous comentaris que si es marca, cada cop que un nou comentari sigui publicat a l’article, el sistema enviarà un correu al subscriptor informant-lo d’aquest fet. També s’han incorporat totes les funcionalitats derivades d’aquestes sistema: gestió de subscripcions, cancel·lació i modificació…

– A la darrera assemblea va quedar clar que l’agenda de Card.cat no funcionava i que era una llàstima ja que era una bona manera de tenir informats als nostres lectors dels diferents esdeveniments que es produïen al terme municipal. Per això ens vam comprometre a canviar el sistema de l’agenda i així ho hem fet. Ara l’agenda és molt més visible a la part dreta de la nostra portada i consideram que molt més pràctica ja que no importarà haver de posar el ratolí damunt la data del calendari per saber què hi ha. Ara surten en lletres els quatre esdeveniments més propers i, si algú vol tenir una perspectiva del mes sencer, basta pitgi amb el ratolí damunt l’agenda i li sortirà d’una manera molt visual tots els actes previstos d’aquell mes.

– Nova secció Què en trobau? Ara cada dimecres posarem una fotografia determinada (sempre que sigui possible relacionada amb el nostre terme) i vosaltres, estimats lectors, a partir d’aquesta imatge publicada sereu els que en donareu l’opinió a través dels comentaris.  Per això demanam la vostra col·laboració en dos aspectes: que participeu dels comentaris, que us mulleu a l’hora de comentar la foto (positivament o negativament, no tot té per què ser crítica negativa); i que ens envieu les fotos que trobeu més adients per a publicar, ja siguin de caire reivindicatiu o no. Volem que aquesta sigui la secció dels nostres lectors i que sigueu vosaltres també qui posa les imatges i les comenta, i no només els editors.

– D’aquí poc enviarem a través del Facebook unes invitacions per a unir-se a la nostra revista. Agrairíem als nostres lectors que reenviessin la invitació a tots els seus contactes per tal d’augmentar el nostre número de seguidors en aquesta xarxa social.

– Igualment, properament, a la pàgina de Card.cat  tendrem una nova secció que es dirà MERCADET. Aquesta secció estarà a la nostra portada i si hi clicau damunt hi podreu trobar de tot: publicitat, vendes, intercanvis… tant de particulars com d’empreses. Així que ja ho sabeu… qui tengui un negoci o sigui un particular que vulgui vendre alguna cosa ens ho pot fer arribar  i ho posarem a la nostra secció de Mercadet. Ah i recordeu que anunciar-s’hi és totalment gratuït.

I fins aquí les nostres novetats. Esperem que siguin del vostre gust i ajudin a millorar un poc més aquesta revista. Per acabar, només vull apuntar que sense el nostre enginyer informàtic, en Joan Tomàs Matamalas, tot això no seria possible ja que no sabríem ni per on començar. Sovint és qui fa la feina “que no es veu” i no està de més recordar-lo de tant en tant.

Un pensament a “Novetats a Card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.