La cançó de la setmana

En dos anys que duc fent aquesta secció no havia repetit mai cap grup de música (excepte en els “especials d’estiu”) i no feia comptes fer-ho fins molt  més endavant, però l’actualitat mana i no me puc estar de mostrar-vos el disc nou de Manel, que precisament aquesta setmana s’ha donat a conèixer.

Si ho recordau (enllaç), quan vam posar Manel ara ja fa dos anys dèiem que “podríem definir la seva música com a pop intel·ligent (tant per les lletres com pel so que exhibeixen)”. Amb el tercer disc confirmen aquest aspecte, encara més allunyats de les tornades i  amb textos de cada vegada més llargs i imaginatius. A més, en aquesta ocasió han prescindit de qualsevol mena d’efecte extern i ens presenten la seva música de manera més nua.

El disc es dirà Atletes, fora de l’escenari (en referència a les Olimpíades de Barcelona’92) i el primer single és el que us present, Teresa Rampell, il·lustrat amb un vídeoclip més que curiós (no sé d’on s’hauran tret aquesta manera tan estrambòtica de ballar…). Per cert, dia 8 de juny visiten Mallorca, concretament al Teatre de Lloseta, per presentar aquest nou treball.

 

Un pensament a “La cançó de la setmana

  1. Agradaran o no (a mi m’agraden) però se’ls hi ha de reconèixer com a mínim que han donat aire fres a la música i a imposicions burdes dels mitjans, com per exemple que la durada de les cançons no ha de ser superior a 3 minuts.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.