Cuina: Lasanya

Es necessiten 8 làmines de pasta de lasanya, 2 paquets de beixamel, 400 gr de carn picada mesclada de vedella i porc. Mitja tomàtiga, mitja ceba triturada, 6 xampinyons, dues fulles de moraduix, 4 alls, dos brots de julivert amb les seves fulles i un poc de formatge per gratinar.

S’escalden les làmines de lasanya. Es fregeixen els xampinyons amb la tomàtiga, la ceba i els alls. A banda es sofregeix la carn la cena i els alls. Quan la carn es quasi cuita, s’hi afegeix la salsa i desprès s’hi posa el julivert i el moraduix, ben picat, i s’acaba de coure. Es van posant capes de làmines i sofrit en una palangana, greixonera.. després s’hi posa la beixamel i el formatge rallat, i es posa dins els forn fins que agafa un coloret daurat. No digeu que no sia un plat ben mengívol, suau, i fàcil de preparar! Idò bon profit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.