El Correllengua 2013 acabarà amb una cadena humana

L’Obra Cultural Balear i els Joves de Mallorca per la Llengua convoca una Cadena Humana per la Llengua.Es farà el dissabte, 4 de maig, a les 18.00 hores, a la plaça d’Espanya de Palma i serà l’acte final del Correllengua 2013. La Cadena Humana acabarà a la plaça de Cort, on es llegirà el manifest.

A les 17h a la ballada popular a la Plaça de la Porta Pintada i a la mateixa hora, a Plaça de Cort, hi haurà una festa infantil.

A les 18h començarà la cadena entre les dues places. Vos convidam a participar-hi.

Davant els atacs que rep la nostra llengua, la teva participació és necessària! Vine a dir prou a la política de marginació lingüística de la llengua pròpia de Mallorca! Per una educació, una administració pública i uns mitjans de comunicació en català!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.