El Correllengua 2013 acabarà amb una cadena humana

L’Obra Cultural Balear i els Joves de Mallorca per la Llengua convoca una Cadena Humana per la Llengua.Es farà el dissabte, 4 de maig, a les 18.00 hores, a la plaça d’Espanya de Palma i serà l’acte final del Correllengua 2013. La Cadena Humana acabarà a la plaça de Cort, on es llegirà el manifest.

A les 17h a la ballada popular a la Plaça de la Porta Pintada i a la mateixa hora, a Plaça de Cort, hi haurà una festa infantil.

A les 18h començarà la cadena entre les dues places. Vos convidam a participar-hi.

Davant els atacs que rep la nostra llengua, la teva participació és necessària! Vine a dir prou a la política de marginació lingüística de la llengua pròpia de Mallorca! Per una educació, una administració pública i uns mitjans de comunicació en català!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.