Varietats locals de les Illes Balears

El proper divendres, 31 de maig, a les 20,30 a ca ses Monges de Sant Llorenç, presentació del llibre VARIETATS LOCALS DE LES ILLES BALEARS d’Aina Socies Fiol.L’Obra Cultural de Sant Llorenç presenta aquesta obra d’Aina Socies, llicenciada en Ciències Ambientals i Màster en Agroecologia, sobre les varietats tradicionals, o sigui sobre les plantes que han estat seleccionades per pagesos i pageses  per a garantir les pròpies llavors i les collites per als anys següents.

Aquestes varietats són  un patrimoni genètic, agronòmic i cultural molt enriquidor i divers que, malauradament, en els últims anys s’ha anat substituint  per llavors més homogènies i productives.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.