SOS Festes de Sant Llorenç

Ja sé que aquest titular ha assutat molta gent, però podeu respirar tranquils,  només era una manera de captar l’atenció del lector. I ho he aconseguit, no?

Les Festes Patronals de Sant Llorenç, a pesar de la crisi i d’aquest titular, se celebraran igualment (de fet, pel que sé,  seran semblants quant a actes a les edicions anteriors) i això del SOS només ho he posat perquè l’Ajuntament ha demanat l’ajuda de la ciutadania per dur a terme aquestes Festes. Miam si algú de vosaltres els pot ajudar en les següents qüestions (si és així, preguen que passeu per s’Escaleta a comunicar-ho) :

– Necessiten una casa, més  o manco cèntrica, per fer-hi a dins una obra de teatre durant el vespre del 13 d’agost (dimarts). Si algun veïnat hi està dispost… ja ho sabeu!!!

– Ja que fa vint anys que se celebra la cursa més popular de totes, la de Més sans que un gra d’all, i l’Ajuntament vol fer una exposició de totes les camisetes utilitzades, però li’n fan falta de les cinc primeres edicions. Restrajau pels vostres calaixos i si en trobau alguna avisau a ca s’Escaleta. Es tracta de les camisetes del 1993 al 1997  (si ja només la feis servir per fregar vidres supòs que també serveixen).

PD: aviat posarem un primer esborrany del que ens espera aquest agost a les nostres Festes Patronals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.