Dos llocs de feina a l’Espai Mallorca a Barcelona

Us volem posar al corrent de les darreres novetats d’aquestes setmanes.
En primer lloc, volem informar-vos que la permanent d’Intercomissions ha decidit convocar dues places de feina destinades a llibreria i gestió-gerència de l’Espai. Aquesta actuació va encaminada a professionalitzar l’activitat i a normalitzar-la, després d’uns mesos de “transició”. Aquesta contractació serà possible gràcies a l’adjudicació d’una subvenció per part de l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona). La convocatòria és oberta a tothom. Els requisits i els terminis els podeu trobar en aquests enllaços:

LLIBRERIA        GERÈNCIA

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.