La cançó de la setmana

Per començar aquesta minisecció estiuenca de duets, col·laboracions i versions musicals “refrescants”, posaré una mescla ben curiosa: la cançó Camins, de Sopa de Cabra, cantada per Amaral (en català).

No som molt fan del grup aragonès Amaral, però he de reconèixer que Eva, la cantant, té bona veu. Per això, si li posam davant una bon tema com Camins,  aquest queda extraordinàriament bé. És vera que no supera l’original (poques vegades passa), però ja està bé… Almanco no desentona gens, la qual cosa no podem dir d’altres versions.

La cançó pertany al disc tribut que diversos grups (els mateixos Amaral, Sidonie, Els Gossos, Laxanbusto…) feren a Sopa de Cabra. Està cantada en català (el fet que siguin d’Aragó supòs que hi ha tengut que veure) i us deix el vídeo subtitulat, a pesar que no compta amb vídeoclip.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.