Beca d’investigació

Convocatòria de beca d’investigació i transferència educativa a l’OCDE 2013-2014. La Fundació Jaume Bofill, en col·laboració amb l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE), obre una nova edició de la convocatòria de beca adreçada a investigadors i investigadores que vulguin fer una estada a la Direcció d’Educació de l’OCDE, institució de referència en recerca comparada a nivell internacional amb seu a París.

La persona seleccionada comptarà amb l’acompanyament d’un tutor o tutora. S’incorporarà a un equip pioner en recerca educativa i participarà en la publicació d’informes oficials de l’OCDE i d’articles en revistes especialitzades. L’estada serà de sis mesos a partir d’octubre de 2013, prorrogables fins a un any. La dotació màxima de la beca és de 27.000 euros, a més del bitllet d’anada i tornada entre les capitals catalana i francesa.

Amb aquesta iniciativa la Fundació Jaume Bofill vol invertir eficaçment en la millora i el desenvolupament de la recerca en educació i fer prospecció a Catalunya de les qüestions més rellevants d’aquest àmbit a nivell internacional. A banda, el coneixement i les experiències estudiades nodriran els debats i projectes de la Fundació Jaume Bofill.

Les persones interessades poden fer la seva sol·licitud fins el 19 de setembre de 2013. Per a més informació, per veure les bases de la convocatòria i per obtenir el full de sol·licitud, consulteu  BECA

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.