Cuina: Arròs de Bacallà

Un dia abans se posa es bacallà en ramull, se li canvia s’aigua unes cinc vegades, però sempre el podeu tastar per si és massa salat, i canviar-la més vegades. A s’hora de fer s’arròs, se seca es bacallà ben sec en un paper de cuina, se fa bocins petits i se lleven totes ses espines.

Se fa un sofrit de dos o tres alls, dues cullarades de tomàtiga triturada, dues rametes de julivert, i quan és cuit hi afegiu es bacallà, el trampeu de sal, safrà, pebre bord (dolç o coent, això és cadaascú). Heu de tenir una olla en es foc en aigua bullent, poseu s’arròs dins aquest sofrit, ho mesclau ben mesclat, i poseu s’aigua que necessiti per coure s’arròs.

Barato, fàcil, ràpid i bo. Bon Profit!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.