La cançó de la setmana

Un metxambrat de Bono (d’U2), David Bowie, Lou Reed, Elton John i molts més no està malament, no?   Idò això és el que us oferesc avui: diversos artistes famosos cantant en el mateix clip, la meravellosa peça Perfect Day, de Lou Reed.

Com que avui és un dia especial per a mi què millor que començar amb una cançó que descriu un dia perfecte, meravellós i ple d’alegria com Perfect Day, del mencionat Lou Reed (al qual ja coneixem per aquí).

La novetat (i que la fa ideal per posar en la meva secció especial d’estiu de col·laboracions diverses) és que la canten més de deu artistes diferents (cada un interpreta una o dues estrofes del tema): des de rockers consagrats com els que he anomenat abans, com algun cantant d’òpera, gospel o altres. Això només ho podia aconseguir la prestigiosa cadena britànica BBC i la veritat és que el metxambrat no ha quedat gens malament.

Aquí us deix aquesta petita curiositat:

Un pensament a “La cançó de la setmana

  1. Retroenllaç: Adéu a Lou Reed | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.