Camisetes

Maties Alzina Soler ens ha fet arribar una nota relativa a la confecció de camisetes com les de la imatge:

Hem fet un disseny de camiseta per tal de dur-la tots el del poble un dia en concret de les festes de Sant Llorenç. Aquí hi ha l’esdeveniment de Facebook: https://www.facebook.com/events/477900602300296/?fref=ts .
La nostra intenció és difondre l’esdeveniment, perque ara la gent ha de reservar les camisetes. Si us interessa, us podeu posar en contacte amb el 619702588 o directament al facebook via missatge privat (Maties Alzina Soler/Francesc Alzina Soler).

2 pensaments a “Camisetes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.