V lectura de poemes per a la memòria històrica

Ahir vespre, a s’Estació, un centenar llarg de persones ens reunirem convocats per la delegació a Sant Llorenç de l’Obra Cultural Balear pel recital poètic i musical per a la recuperació de la memòria històrica que des de fa cinc anys es celebra en el marc de les festes patronals del poble.Vint persones del poble i d’altres localitats posaren veu a una vintena de poemes. Antoni Nadal, Vicent Andrés Estellés, Salvador Espriu, Joan Oliver (Pere Quart), Damià Huguet, Joan Margarit, Anton Sala, Miquel Martí i Pol, Jaume Santandreu, Marià Manent i Ovidi Montllor foren els poetes recitats a la primera part de l’acte. A la segona part es feu un homenatge al poeta Bartomeu Rosselló-Pòrcel amb motiu del centenari del seu naixement i es recitaren poemes de Salvador Espriu i de Rosselló-Pòrcel.

La banda de música de Sant Llorenç fou qui estigué a cura de la part musical de l’acte amb la interpretació de quatre peces seleccionades per a l’ocasió.

Acabà l’acte amb una degustació de dolços casolans i cava.

Si s’ha de destacar algun aspecte de l’acte d’enguany crec que hauria de ser la participació de gent molt jove que volgué formar part d’una activitat que ja s’ha consolidat dins les festes patronals del poble.

Un pensament a “V lectura de poemes per a la memòria històrica

  1. Retroenllaç: Resum de les Festes de Sant Llorenç | card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.