Clínica privada a Cala Millor

No seré jo qui digui que la sanitat al Llevant de Mallorca necessita millorar, però d’aquí a fer una clínica privada a Portocristo, projectar-ne una a Cala Millor i ja preparar-ne ja una altra a Manacor ho trob excesiu. Empermí algú s’ha ensumat que aquest Govern nostre vol tirar la Sanitat Pública a baix, perquè, si no, no entenc aquest afany constructor després de més d’una dècada d’immobilisme en el sector.

Però deixem-nos de neures personals i anem a la notícia que ens interessa: el nou hospital de Cala Millor. Aquí us deix l’enllaç a la notícia:

http://www.diariodemallorca.es/part-forana/2013/08/08/sant-llorenc-adapta-normas-permitir/866174.html

 

 

2 pensaments a “Clínica privada a Cala Millor

 1. Segons Greenpeace, estam dins dels municipis amb més costa urbanitzada (http://www.greenpeace.org/espana/es/reports/Destruccion-a-toda-costa-2013/), juntament amb Calvià, Eivissa, etc.
  Tampoc no ve d’ara. Conseqüències de la suma històrica d’ineptitud i ganes d’omplir sarró dels qui han mal governat l’urbanisme per Sant Llorenç. Massa d’anys d’urbanisme a la carta. Ara amb l’excusa de la qüestió sanitària.
  “Con un diseño vanguardista y dotado de las últimas tecnologías, la nueva infraestructura quedará totalmente integrada en una de las zonas más bellas del este de Mallorca”, segons promocionen en el link que ha passat en Pau.
  Cap idea ni una de quin ús volíem per sa nostra vorera de mar, a part del turístic. Residencial, grans superfícies, cultural, sanitari? Me deman quants de llorencins fan feina a les dues gran superfícies que han obert fa no gaire. Abans, molts de llorencins estiujaven a sa vorera, ara se deuen poder comptar amb les mans. I per ara a posar-se en remull prefereixen agafar cotxe i anar a altres platges menys massificades. Esperem que omplin aviat el sarró, abans que els turistes amb quatre duros decideixin fer el mateix…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 2. Dexeulos governa quatre anys més i ho voreu, lo que son capasos de privetisa, aquets subjetes: Com ells tenen es Euros…..No les basta.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.