Documental A vegades somiam

Després d’estrenar-lo fa uns mesos al Teatre de Manacor, en Rafel Gómez Oliver (del Tira, Tira d’IB3) i un servidor us convidam a la projecció del documental A vegades somiam que farem a l’Escola Nova el proper dimecres, 14 d’agost, a les 20:30 hores, emmarcat en les Festes de Sant Llorenç.

Si ho recordau, el documental anava sobre alguns components de l’associació Aproscom (entitat que treballa per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel•lectual) que realitzen una obra de teatre precisament titulada A vegades somiam.  És un documental que mostra, passa a passa, la feina que hi ha darrere d’una obra de teatre realitzada per aquesta gent tan especial: els sacrificis, les dificultats, les hores d’assaig, però també els plaers i les il•lusions que comporta. A més, a través d’alguns dels seus protagonistes aprenem com són , què pensen i, sobretot, quins són els seus somnis vitals.

Entre el protagonistes trobareu a llorencins il·lustres com la meva cosina, na Bel Quina, o en Rafel Figó.

Esperem que us agradi i vos convidam a tots a assistir-hi!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.