La cançó de la setmana

Depedro ens canta una cançó popular sud-americana que posa la pell de gallina per la seva emotivitat: la llegendària Llorona.

Depedro, ja presentat en aquesta secció fa més d’un any, és un d’aquests músics excepcionals que si tengués una promoció generalista (radiofórmules) seria molt més conegut del que és ja que la seva música, de sons llatins, és bastant accesible i enganxa. Però ja sabem com funciona el mercat discogràfic…

Sobre la cançó, tampoc no importa fer gaire presntació, ja que també la posàrem aquí per recordar la mort de Chavela Vargas. Mirau si la canço és popular a Amèrica del Sud que les seves companyes la hi cantaren el dia del seu enterro a capela (un moment totalment emotiu).

I jo avui vos present la particular versió que ha fet Depedro del tema, el qual ha sabut dur al seu terreny i enriquir-lo amb el seu estil. Miam si us agrada!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.