Imatges aèries antigues vs. actuals

Perquè pogueu veure fins a quin punt s’ha construït a la zona llorencina aquests darrers anys us pas unes fotografies aèries que comparen el mateix terreny ara respecte a fa vint anys. Observereu que el paisatge ha canviat totalment:

 

2 pensaments a “Imatges aèries antigues vs. actuals

  1. És com tot i en molts llocs. L’ home és l’animal més perjudicial per al planeta, sempre en benefici pròpi sense tenir en compte a altres espècies, en el cas de la Costa Llorencina, no ho podien haver fet pitjor, les platges estan asfixiades pels edificis la majoria hotels altíssims i amb poca o gens estètica, enlletgint el litoral i evitant la regeneració de les platges, a part d’alguns llocs que amb no tenir suficient fins i tot arrasen amb el passeig marítim i volten zones que són propietat pública o de costes i així podia seguir fins a no aturar, senyors hi ha molt poc respecte i això no es pot canviar, de moment, potser les generacions que ens segueixen hauran de canviar alguna cosa però els deixem una herència desastrosa.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.