La cançó de la setmana

Avui us present una revelació, una sorpresa… que esper us agradi. Es tracta de Jamie T, un músic anglès relativament nou (artísticament va sorgir al 2007) que infunda un ritme vertiginós a la seva música.

De Jamie T no puc dir gaire cosa ja que només el conec de la cançó Salvador, que avui us present. Record que sonava per Siglo XXI , de Radio 3 (el seu estil  és molt d’aquesta època), i l’altre dia vaig tenir la sort de recuperar-lo quan estava endreçant una calaix perduat de ca meva. Com que ara tenc Spotiffy (no era el cas d’aquell temps) no tardaré a revisitar-lo i escoltar-lo més profundament ja que la cançó per la qual el conec em fa obirar esperances que pugui ser un artista interessant.

Us anim a tots a fer el mateix (si no, com a màxim es quedarà com un artista més “d’una sola cançó”) i descobrir nous sons. De totes maneres he fet la meva feina i per Internet he cercat informació sobre l’artista. Resulta que és anglès, bastant jove, de l’estil indy rock i que va tenir un prestigiós debut. Amb els seus dos primers àlbums, Panic prevention (2007) i Kings & Queens (2009), va obtenir bona venda de còpies, algunes nominacions a premis i l’aplaudiment de la crítica. Des de llavors ha estat un poc desaparegut, segons diuen per preparar a consciència el seu nou treball.

Mentre l’esperam, idò, us deix aquesta espectacular cançó, moderna, potent  i plena de ritme vertiginós. Au idò a moure l’esquelet!!!


Jamie T – Salvador por rogojin

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.